Aktualno

JAKE SNAGE NA TERENU 900 policajaca ‘čuva’ kinesku delegaciju

Policija je ove srijede u Dubrovniku bila na svakom koraku, a zbog dolaska kineskog premijera Li Keqianga te njegove svite povodom održavanja diplomatskog summita ‘Kina + 16’. Prema procjenama, na osiguranju ovog događaja angažirano je 900 policijskih službenika.

Ove srijede dio policajaca bio je raspoređen po pojedinim punktovima pa ih se moglo vidjeti, primjerice, duž Ulice Iva Vojnovića u razmaku od samo nekoliko metara. Drugi dio ekipe regulirao je promet koji je povremeno prekidan na 20 minuta do pola sata zbog čega su nastale očekivane gužve. U povijesnoj jezgri moglo se naići i na službenike u civilu koji su spremno nadgledali situaciju. Podno Lovrjenca patroliralo je i službeno policijsko vozilo.

Sutra je ‘udarni’ dan summita pa će jakih policijskih snaga zasigurno biti posvuda, a pogotovo na predjelima hotela gdje će se summit te Poslovni forum održavati.

Pročitajte još

PREMA ZAHTJEVIMA MJESNIH ODBORA Libertas uvodi dodatne polaske za Dubrovačko primorje

Dulist

American Airlines ukinuo liniju Philadelphia – Dubrovnik

Dulist

NA ZEMLJIŠTU ZAKLADE MIHANOVIĆ Braća Slezak zatražila dozvolu za zgradu od 12 etaža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija