Natrag
20.2.2019 00:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ja sam za Vas Marija Delija, a ne balavica”

10.12.2012 @ 18:11 Andrea Falkoni Račić Politika
2;2

Podijelite:

Vi ćete meni reći da sam balavica. Ja sam za vas Marija Delija. Vi ćete mi se ispričati – govorila je Marija Delija Dubravki Šuici, koja joj je iz klupe, dalo se zaključiti iz izjava Delije, rekla da je balavica.

Sve nakon Delijinog obrušavanja za govornicom na vijećnike HDZ-a. Delija je, naime, Šuici u raspravi poručila da se ima vremena dokazati, te da će najbolji pobijediti 19. svibnja 2013.

Nakon upadice iz klupe Marija Delija je tražila od predsjednice Gradskog vijeća da je zaštiti.
– Ako ste to rekli, to je neprimjereno. Čudim Vam se kolegice Šuica. Kolegica Delija je savjesna i odgovorna, meni njene primjedbe i savjeti puno znače – govorila je Muratti, dok je vijećnik Kisić iz klupe pitao Muratti je li on to čula.

Na to se za riječ javio i Božidar Memed upozorivši na povredu Poslovnika.

– Bez obzira što niste čuli, čuli su mnogi drugi da je vrijeđanje vijećnika bilo na snazi – rekao je Memed dodavši kako je "bahatost vrlina gospođe Šuice". Nakon listanja Poslovnika Memed je obznanio kako je u slučaju Šuica – Delija povrijeđen člaakn 85 Poslovnika Gradskog vijeća.

Muratti je Šuici izrekla opomenu.
– Kolegica Delija smatra da ste je svojim upadicama i riječima grubo vrijeđali i ja vas molim da to ne radite te vam izričem opomenu – zaključila je Muratti. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana