Aktualno

IZMJENE U CA Prvi jutarnji let iz Zagreba prema Dubrovniku pomaknut za pola sata

IZMJENE U CA Prvi jutarnji let iz Zagreba prema Dubrovniku pomaknut za pola sata

Nakon što je jutrošnji prvi let Croatie Airlines iz Dubrovnika za Zagreb u 6.40 bio otkazan zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, danas se u redu letenja sutrašnjeg ranojutarnjeg zrakoplova pojavila nesuvisla satnica.

Naime, kako je vidljivo iz reda letenja na stranici Zračne luke Dubrovnik, slijetanje zrakoplova Croatia Airlines na letu OU 664 iz Zagreba predviđeno je u 6.30 je, međutim, njegov polazak uopće nije najavljen u redu letenja Zračne luke u Zagrebu.

Dakle, sudeći prema vidljivim podacima, čini se da bi u dubrovačku zračnu luku sletio zrakoplov koji iz Zagreba nikada nije poletio. Iz Zagreba prema Dubrovniku poletio bi ujutro jedino zrakoplov OU 660 koji bi trebao u Dubrovnik sletjeti u 6.55.

Pojašnjenje ovog nesporazuma potražili smo kod CA te upitali ih hoće li i ovaj prvi let biti otkazan.

-Niti jedan let nije otkazan, nego će se većina letova obaviti zrakoplovom Dash 8-Q400 umjesto zrakoplovima Airbus i to zbog toga što zrakoplovi Q400 imaju manja letačka ograničenja i pogodniji su za restriktivne uvjete slijetanja u ZL Dubrovnik. Što se tiče vremena polaska, jedina operativna promjena vezana je za let OU660 (prvi jutarnji let Zagreb – Dubrovnik), koji će se obaviti 30 minuta kasnije nego što je to bilo izvorno planirano – stoji u odgovoru Croatie Airlines.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist