DuList PROMO

IZLETI GULLIVEROVIM KATAMARANOM ‘SeaGULL 30’ Pedeset posto popusta za lokalno stanovništvo

Kada su prije nekoliko mjeseci predstavili svoj novi izletnički katamaran, Gulliver travel započeo je još jednu uspješnu sezonu, a sada iz agencije najavljuju i posebne pogodnosti za stanovnike Dubrovnika i okolice, odnosno 50 posto popusta na cjelokupni izletnički program katamaranom.

Radi se o katamaranu čija je namjena izvođenje svakodnevnih, dnevnih i poludnevnih izleta u dubrovačkom arhipelagu. Brod je opremljen WiFi-jem i pruža vrhunsku all inclusive uslugu gostima. U ponudi se nalaze četiri izleta, s cijenama u rasponu od 400 do 600 kuna: 1. Prekrasan zalazak sunca u Dubrovniku s ekskluzivnog katamarana 2. Plovidba katamaranom oko Starog grada i odmor na ekskluzivnoj plaži (jutro) 3. Izlet katamaranom na Elafite i odmor na ekskluzivnoj plaži 4. Stari grad i čarobni otok s ekskluzivnim katamaranom. Izlete je moguće kupiti na samom katamaranu neposredno prije polaska, a moguće su i rezervacije na telefon 091 6035117 i mail booking@gulliver.hr.

-Uvijek nastojimo aktivno sudjelovati u životu Dubrovnika, pa nam je stoga izuzetno drago jer smo u mogućnosti ponuditi ovo posebno iskustvo izleta katamaranom, kupanja i odmora od svakodnevnog užurbanog ritma i sezone našim sugrađanima po ovim posebnim cijenama koje uključuju 50 posto popusta za lokano stanovništvo – rekla je Katarina Radić, voditeljica proizvoda Katamaran u Gulliver travelu.

Podsjećamo kako je ”SeaGULL 30”, novi i ekskluzivni projekt Gulliver travela koji predstavlja vrhunac ponude izletničkog programa ove agencije, a u Gulliveru su uvjereni kako će katamaran i popratni izletnički programi doprinijeti povećanju kvalitete turističke ponude cjelokupne destinacije. Katamaran je tipa Ocean Voyager 64, dužine 19,50 metara, širine 13 metara i može primiti 80 putnika u svojih 200 ‘kvadrata’. Izgrađen je u brodogradilištu Ocean Voyager SAS, u Francuskoj u mjestu Canet en Roussillon prema narudžbi i u vlasništvu Gulliver travela.

Pročitajte još

ISTINSKI GASTRO UŽITAK Posjetite Kuću pršuta, sira, vina i maslina

Dulist

SVE NA JEDNOM MJESTU Popelite knjige i opremite školarca u Libertini

Dulist

‘URBAN & VEGGIE’ Novi vegetarijanski i veganski restoran na gruškoj rivi

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija