Sport

IZA NJIH USPJEŠNA SEZONA Poraz košarkaša u Zagrebu, ništa od finala

IZA NJIH USPJEŠNA SEZONA Poraz košarkaša u Zagrebu, ništa od finala

Prekrasno je izgledalo u 32. minuti kada su košarkaši Dubrovnika serijom 20-3 poveli 69:66, Nažalost, domaćini rade 12-0 i rješavaju susret u svoju korist u majstorici za finale doigravanja Prve lige. Na kraju, Dubrava – Dubrovnik 92:82 (21:14, 22:20, 23:28, 26:20).

Igrači Dubrave su u završnici prve četvrtine imali 19:9, ali ulaskom Mara Lučića – razdobolje puno bolje igre Dubrovnika. Kapetan je u 96 sekundi postigao osam poena i vratio nas u igru. Prava šteta što se u posljednjim minutama prvog poluvremena ozlijedio Vedran Soko. Donio je potreban mir u napadu, dobro razigravao suigrače, ali nakon postignutog koša krivo je doskočio i više nije mogao pomoći, prenose iz KK Dubrovnik.

U nastavku je odličan bio Ivan Vodopija koji je u drugom poluvremenu postigao 25 od svojih 32 poena. Nije mogao sam, u ključnim trenucima nedostajalo je još raspoloženih.

Nakon već spomenute serije Dubrovnika, a potom odgovora Dubrave za 78:69 u 35. minuti, pokušali su dubrovački košarkaši još jednom preokrenuti rezultat. Nisu uspjeli…

U majstorici za finale doigravanja Prve lige igrali smo u sastavu: Petrović, Soko 2, Došen 8, Dubelj 9, Mustapić, Vujičić 7, Vodopija 32, Lučić 12, Boban 4, Raguž 8. Trener: Željko Vreća, pomoćni trener: Darko Kunce.

Šteta, bilo je prilika protiv Dubrave, ali još jednom bravo za naše košarkaše i glavu gore.

Porazom u Zagrebu završena je i više nego uspješna sezona za KK Dubrovnik. Osvojeno je treće mjesto u prvenstvu, nastup u doigravanju bila je najbolja nagrada za sve dobro napravljeno u Prvoj ligi.

Izvor: KK Dubrovnik

Foto: Zvonimir Pandža/Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist