Aktualno

IZ ŠKOLA JAVLJAJU Evo kad će biti nadoknada nastave!

IZ ŠKOLA JAVLJAJU Evo kad će biti nadoknada nastave!

Pojedine dubrovačke škole na službenim web stranicama objavile su obavijesti o nadoknadi nastave ove subote, 7. prosinca.

Iz OŠ Lapad javljaju kako će ‘ovu subotu, 7. prosinca 2019., odraditi nadoknadu od ponedjeljka 2. prosinca 2019., kad nije bilo nastave’.

-Tom nadoknadom zaokružiti ćemo puni radni tjedan. Nastava će se odvijati po rasporedu sati od ponedjeljka 2. prosinca 2019. godine. Učenici koji prethodno imaju dogovorena sportska natjecanja ovu subotu mogu izostati uz opravdanje kluba i/ili roditelja. Nadoknade subotom biti će samo onim tjednima u kojima je jedan dan neradni – ističu iz lapadske škole.

Sličnu obavijest objavili su i iz OŠ Marina Getaldića.

– Ovu subotu, 7.prosinca 2019., odradit ćemo nadoknadu od ponedjeljka 2. prosinca 2019., kad nije bilo nastave. Tom nadoknadom zaokružiti ćemo puni radni tjedan. Nastava će se odvijati po rasporedu sati od ponedjeljka u jutarnjoj smjeni. Za izborne predmete jezika i informatiku, koja je po rasporedu, učenici i predmetni učitelji će se posebno dogovoriti. Učenici koji prethodno imaju dogovorena sportska natjecanja ovu subotu mogu izostati uz opravdanje kluba i/ili roditelja. Nadoknade subotom biti će samo onim tjednima u kojima je jedan dan neradni.

Iz OŠ Marina Držića ističu da će ‘s obzirom na potrebu nadoknade nastavnih dana zbog štrajka naših zaposlenika, subota, 7. prosinca 2019. biti nastavni dan’.

-Taj dan nastava će se odvijati po rasporedu ponedjeljka i neće biti produženoga boravka za učenike 1. i 2. razreda. Hvala na razumijevanju i molimo da pratite mrežnu stanicu škole radi daljnih obavijesti – navode iz škole.

Na web stranicama OŠ Ivana Gundulića, OŠ Mokošica i OŠ Antuna Masle nismo pronašli obavijesti o nadoknadi, kao ni na stranicama srednjih škola.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist