Natrag
18.2.2019 01:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Iz lijenosti, pakosti ili interesa Kinematografi ostali visjeti u zraku

16.1.2016 @ 7:01 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Politika je danas u životu neizbježna, a nažalost to se nekako uvijek najbolje vidi kod imenovanja i/ili razrješenja. Kada je riječ o direktorima komunalnih društava ili pak ravnateljima javnih ustanova politika tek onda najbolje pokazuje svoje ručice i sve ono za što su sposobne.
Nedavno (ne)imenovanje ravnatelja ili pak ravnateljice dubrovačkih Kinematografa samo je dodatni pokazatelj i potvrda jedne odurne prakse bezakonja koja se apsolutno prečesto događa u ovom gradu.

Nema ravnateljice, nema problema
Naime, na posljednjoj prošlogodišnjoj sjednici Gradskog vijeća trebao se naći i izbor novog ravnatelja/ravnateljice dubrovačkih Kinematografa. Natječaj za to radno mjesto raspisan je još u listopadu, a jedina koja se na njega javila za novi četverogodišnji mandat bila je dosadašnja ravnateljica Đive Galov…

Imenovanje novog ravnatelja/ice naći će se na sjednici 23. siječnja, a što se sve događalo i na što cijeli ovaj slučaj neodoljivo podsjeća pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana