Natrag
26.3.2019 21:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Iz Dubrovačko-neretvanske županije 11 kandidata

26.3.2012 @ 11:14 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Na predstojećim unutarstranačkim izborima u SDP-u kandidaturu za mjesto u organima podnijelo je i jedanaest SDP-ovaca iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Naime, na svojoj prvoj sjednici održanoj 25. ožujka središnja izborna komisija izvijestila je kako je proces kandidiranja završen te odredila listu kandidata za predsjednika, potpredsjednike, članove Predsjedništva i Glavnog odbora.

Od SDP-ovaca iz naše županije, za mjesto u Predsjedništvu stranke kandidaturu je podnio predsjednik županijske organizacije Davor Penić (SDP Korčula) dok su se za mjesta u Glavnom odboru kandidirali Tomislav Brnas, Kristina Ćurćija, Igor Jurišić, Marita Kisić Kamić, Nikša Klečak, Niko Šalja, Tatjana Šimac Bonačić i Radmila Šutalo (svi iz Dubrovnika), Mirko Duhović i Davor Penić (obojica iz Korčule) te Boris Šivak (Orebić).

Ukupno je za predsjednika stranke podnesena jedna kandidatura (Zoran Milanović), za funkciju potpredsjednika i članove Predsjedništva 42 kandidature, a za mjesto u Glavnom odboru 355 kandidatura.

Svi oni do 16. travnja trebaju skupiti određeni broj potpisa podrške članova. Tako je odredbom središnje izborne komisije određeno da kandidat za predsjednik treba prikupiti 100 potpisa, kandidati za potpredsjednika 400, za članove Predsjedništva 300, a za članove Glavnog odbora 50 potpisa, s tim da jedan član može dati podršku više kandidata.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana