Natrag
25.4.2019 06:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ivo pozvan u Barcelonu

23.1.2012 @ 15:08 Dulist Sport
2;2

Podijelite:

Nakon više od dva tjedna čekanja iz Euro Soccer Skills Academy stigao je odgovor. Ivo Čengić zadovoljio je svojim nastupom na uglednoj akademiji Zlatka Marića!

Nakon što su krajnjim naporima uz pomoć mnogih ljudi dobre volje osigurali putovanje u Španjolsku, te sudjelovanje u akademiji Zlatka Marića, Željko Čengić uspio je ostvariti snove svojoj djeci. Naime, za sudjelovanje na uglednoj akademiji, prema neslužbenim informacijama, trošak cjelokupnog putovanja za Iva (9) i Đina (12) bio je oko 50 tisuća kuna. Sudjelovanjem u svjetskoj poznatoj i priznatoj akademiji Zlatka Marića, braća Čengić provela su četiri dana u kojima su, predvođeni svjetskim poznatim trenerima i igračima pokazali svoja nogometna umijeća.

Devetogodišnji Ivo Čengić, najmlađi član obitelji, svojim je nastupom zadovoljio i dobio poziv od španjolskog nogometnog giganta FC Barcelona da u budućnosti računa na njega. Prema riječima njihovog oca Željka, cijela obitelj je presretna i zahvaljuje svim ljudima koji su dali svoj doprinos da njegova djeca ostvare snove.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana