Aktualno

Ivanišević v.d ravnatelja Športskih objekata

Upravno vijeće Javne ustanove Sportski objekti donijelo je odluku o imenovanju Slavice Kuzmanić Ivanišević vršiteljicom dužnosti ravnatelja ove ustanove, do izbora novog ravnatelja.

Razlog tome je činjenica da je dosadašnjem ravnatelju Cvijetu Bratošu ugovor istekao 1. ožujka, a budući da je natječaj za izbor novog ravnatelja Javne ustanove u tijeku, te se zbog roka žalbe on neće uspjeti imenovati na sjednici Gradskog vijeća u ovom mjesecu, sukladno Statutu Javne ustanove morao se imenovati v.d.

Dvije su djelatnice ove ustanove ispunjavale zakonske uvjete za tu funkciju, no jedna od njih nije se htjela prihvatiti te dužnosti, dok je na isto pristala Slavica Kuzmanić Ivanišević. Ona je inače supruga Vlahušićevog savjetnika za kapitalne projekte, a nekadašnjeg pročelnika njegovog Ureda.

Kuzmanić Ivanišević kao vršiteljicu dužnosti ravnatelja mora potvrditi i Gradsko vijeće, i to na sjednici koja je predviđena za kraj ožujka.

Upravno vijeće JU Sportski objekti odluku o kandidatu za novog ravnatelja, koje će kasnije morati potvrditi i Gradsko vijeće mora donijeti do 25. ovog mjeseca. A na ponovljeni natječaj javilo se šest kandidata među kojima i dosadašnji ravnatelj Cvijeto Bratoš, ali i Pero Šimunović, koji je na prethodnom natječaju bio jedini kandidat, no njegovu kandidaturu nije podržalo Upravno vijeće.

Pročitajte još

UGOSTITELJI VLADI ‘Pred kolapsom smo, hitno morate odobriti kvotu za dodatnih 5000 radnika’

Dulist

JESMO LI SPREMNI ZA EURO? Vujčić: ‘Hrvatski sustav banaka je iznad prosjeka eurozone’

Dulist.hr

PROVJERILI SMO Dubrovnik ima više od 27 tisuća vozila

Andrea Falkoni Račić