Natrag
16.2.2019 00:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

ISTRAŽILI SMO Koje troškove sa sobom nosi smrt bližnjih?

17.10.2016 @ 21:11 Nikša Miletić Aktualno
3;3

Podijelite:

U hrvatskom društvu i općenito našoj kulturi nekoliko troškova u životu nikako ne možete izbjeći. Jedan od njih je definitivno i trošak sprovoda, nešto za što su naši stari prije odvajali pomalo praktički cijeli svoj život.

Za crni dan, tako reći.

Cijena sprovoda
Nakon dugo godina groblje Dubac kreće s mjesta, a upravo stoga odlučili smo provjeriti kolika je cijena prosječnog sprovoda. U Dubrovniku, za razliku od primjerice Splita ili Zagreba postoji samo jedno pogrebno poduzeće, stoga su naši upiti bili usmjereni upravo na tu adresu.

Naš sugovornik Štefi Ljubimir, voditelj upravno-administrativnih poslova Boninova rekao nam je kako se prosječna cijena sprovoda u Dubrovniku kreće između pet i pet i pol tisuća kuna.

Naravno, ta cijena može varirati, a u tiskanom izdanju DuLista potražite i odgovore na pitanja koliko košta grobnica, što je s kremiranjem, kakva je situacija s mrtvozorničkom službom…

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana