Natrag
15.2.2019 22:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ispričajte drugima kako ste prestali pušiti

20.5.2013 @ 15:59 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje poziva na nagradni natječaj vezan za priču o prestanku pušenja kako bi se podigla svijest građana o štetnosti pušenja.

Svi bivši pušači, koji imaju priču o tome kako su prestali pušiti, pozvani su javiti se na nagradni natječaj te da tako zarade policu dopunskog zdravstvenog osiguranja. HZZO već treću godinu organizira ovaj natječaj s udrugom Difrakcija.

Najzanimljivije priče prema mišljenju žirija HZZO će nagraditi jednogodišnjom policom dopunskoga zdravstvenog osiguranja, a ukupno će biti dodijeljeno 50 polica. Ocjenjivat će se originalnost, duhovitost, iskrenost i motivacija.

Natječaj završava 30. svibnja, dan uoči Svjetskog dana nepušenja, u povodu kojeg se akcija i organizira. Nakon završetka nagradne igre, na stranicama HZZO-a bit će objavljen popis dobitnika nagrada.

Priče se mogu slati na e-mail adresu info@difrakcija.hr ili na adresu Difrakcija, Labudovac 2, 10 000 Zagreb.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana