Zanimljivosti

Ispovijest Ukrajinke koja je “preživjela smrt”!

Ispovijest Ukrajinke koja je "preživjela smrt"!

"Na jednom sam svitku vidjela svoj čitav život, od rođenja do smrti. Vidjela sam i vraga koji je od Boga tražio da mu se predam. Vidjela sam i nebeski Jeruzalem, prazni i arhitektonski predivan grad spreman za nove stanovnike" – tek je dio ispovijesti koju je u petak navečer s Dubrovčanima podijelila dr. Tetyana Anisimova Belous, Ukrajinka koja je "preživjela smrt". 

Dr. Anisimova je u gotovo dvosatnom izlaganju, u organizaciji vjerske zajednice "Riječ Života" u njihovom  Kršćanskom centru,  ispričala svoje nesvakidašnje iskustvo kada se u 72 sata doslovno vratila iz mrtvih. U zanimljivom predavanju "Ima li života poslije smrti?" Anisimova je ispričala što je sve doživljavala od trenutka kad je zbog raka 4. stupnja umrla za operacijskim stolom.

– U jednom trenutku sam se ustala, stajala nasred operacijske dvorane, slušala operacijski tim kako viču: Gubimo je! A ja sam samo htjela otići – kazala je Anisimova. Dodala je kako je prvi znak sumnje da je zaista umrla bio kad je primjetila kako je prošla kroz zatvorena vrata operacijske dvorane.

– Znala sam kuda treba ići, osjećala sam radost, kretala se tunelom prema svijetlu u daljini, kao da se opet rađam. A onda sam u jednom trenutku ispala iz tunela, ali prema gore, kao kad dijete bacite u zrak – opisivala je svoje iskustvo Anisimova.

Svjetlo je potom dobilo oblik ljudske figure, bio je to anđeo koji joj je kazao kako se mora vratiti natrag, iako se ona nije htjela vraćati jer joj je sve izgledalo prekrasno i osjećala se odlično.

Na svom putu vidjela je planine, šume, vrtove i rijeku koja teče do Božjeg trona. Pod tronom se osjećala poput mrava. Željela je vidjeti lice Božje, međutim anđeo joj je odgovorio kako lice Božje nije vidio nitko živ.

– Bog je arhitektima pokazao taj grad, nebeski Jeruzalem, kako bi oni na zemlji učinili isto, ali su oni to izokrenuli. Zato na crkvi Notre Dame imamo vragove na krovu – objasnila je Ukrajinka.

Anisimova je pričala i o staklenom moru, dušama bez boje kože, susretu sa svojim sinom koji je umro kad je imao 10 mjeseci, a njoj se prikazao kao odrastao muškarac. Govorila je i o prvom krugu pakla.

– Našla sam se kod zavjese tame, koža mi se naglo osušila i napukla, osjetila sam smrad i žar, čula vapaje, škrgut zuba i glazbu poput heavy metala, mislila sam da će mi se glava raspuknuti! Htjela sam otići, ali anđeo mi nije dao. Bojala sam se da me tu ne ostavi – kazala je Anisimova.

– U paklu sam srela svoju baku, čiji je zid uvijek bio pun ikona, ali je živjela život u laži i proklinjanju, a nije se pokajala. Vidjela sam dva demona koji su joj plamenim klještima čupala jezik, gurala plamen u grkljan dok nije iznutra izgorila. Vrištala je, tražila me piti, sve dok nije utihnula i pretvorila se u pepeo. Demoni su je potom iz tog pepela opet stvorili i muka je opet započela – opisivala je Ukrajinka iskustvo iz pakla.

Ističe kako joj je Bog kazao da se mora vratiti među žive i poručiti im da se pokaju jer 'Njegovo vrijeme je blizu'.

– Vraćala sam se s boli, vrištala sam. Kad sam došla k sebi shvatila sam da sam u mrtvačnici, otvorila sam oči, bolio me trbuh, na sebi sam imala tragove operacije, šavove i otvorene rane. Nisam znala da je prošlo 72 sata i da su studenti učili na mom truplu. Hvala Bože na onima što imaju dvice, jer nisu završili posao! – izjavila je Anisimova.

Ostala je paralizirana, u invalidskim kolicima i slijepa od 2000. do 2004. godine, a na Uskrs 2007. godine je čudom progledala za vrijeme čitanja Biblije o Isusovom susretu na gradskim vratima Jerihona sa slijepcem Bartimejem.

– Ako ste kršćani kao što sam ja bila, nemojte čekati da vas Gospodin pita što ste napravili za Njega – poručila je pri kraju svog svjedočanstva dr. Tetyana Anisimova Belous iz Ukrajine, a pastor Robert Starčić dodao kako svakome ostavlja hoće li vjerovati i gdje će ovo svjedočanstvo staviti u svoje srce.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist