Natrag
20.4.2018 21:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ima Vićana, nema Vićana

27.6.2012 @ 13:56 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Rijetko da je koje Gradsko vijeće u zadnje tri godine prošlo bez informacije kako Pero Vićan i vijećnici njegove liste ne dolaze na sjednicu. A to se dogodilo samo jednom kad je vladajuća koalicija na čelu s SDP-om ostala bez potrebnog kvoruma.

Tako se samo tri sata prije današnjeg sjednice pojavila informacija kako Vićan i njegovi neće doći, a razloge tome neki mediji vide u izjavama zamjenika gradonačelnika Nika Šalje o samom Vićanu i nepravomoćnoj presudi za aferu Vrtovi sunca.

A, eto baš se potrefilo kako je jutros u prodaji osvanuo novi broj duLista u kojem Niko Šalja otvoreno progovara o koaliciji ucjena i autocenzure.

Informacije duLista pak govore kako će se Pero Vićan sa svoja dva vijećnika, Doris Lepeš Matić i Zoranom Cikatićem, ipak danas pojaviti. Kao što to uvijek bude tako!
A sve će se ionako iskristalizirati za dvije ure!

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana