Natrag
24.4.2018 10:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘ILI JESMO ILI NISMO!’ Naš Hajduk u petak u Dubrovniku!

23.11.2016 @ 21:36 Dulist Sport

Podijelite:

Na poziv Društva prijatelja Hajduka Dubrovnik predstavnici Udruge Naš Hajduk će u petak 25. studenog u 20 sati u hotelu Valamar Lacroma održati informativnu tribinu o donatorskoj akciji ‘Ili jesmo ili nismo!’ i samoj udruzi.

-Ova je kampanja namijenjena prikupljanju sredstava za isplatu 24,53 posto dionica Hajduka, koliko su navijači otkupili prije nešto više od mjesec dana na Pjaci – ističu iz udruge te najavljuju kako će kao posebni gosti na samom događaju biti i igrači i dužnosnici VK Jug Croatia osiguranja, koji sad već godinama ima odličnu suradnju s Hajdukom.

Na samoj tribini bit će moguće uplatiti i same donacije za ovu akciju pa i one od 1.911 kuna koje donatorima omogućuju stavljanje imena na službenom trećem dresu Hajduka u sezoni 2017./18. Također, najavljena je i mogućnost doniranja gotovinom, ali i karticama te na rate.

-Hajduk i ‘Naš Hajduk’ oduvijek imaju veliku podršku na dubrovačkom području, a može se napomenuti kako je predstavnike Našeg Hajduka prošli tjedan primio i dubrovački biskup mons. Mate Uzinić – poručuju iz udruge.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana