Zanimljivosti

‘IGRAMO SE’ Ladybug i Pipi razveselile korisnike Josipovca

Ima li netko tko se ne voli igrati? Zabavno-edukativni projekt ‘Igramo se’ koji je danas održan u Centru za rehabilitaciju Josipovac pokazao je da se igrati vole i veliki i mali. Dječji klub Dalmalino iz Splita pod vodstvom Zorana Vrsalovića ovaj projekt provodi već sedam godina diljem Hrvatske uključujući i centre za rehabilitaciju s ciljem integracije osoba s teškoćama u razvoju.
Ove godine u projekt se uključio i Centar za rehabilitaciju Josipovac u kojem je održan zabavni program na kojem su sudjelovali članovi Dječjeg kluba Dalmalino iz Splita s Miraculous Ladybug i Pipi crvenom čarapom kao i predstavnici Umjetničke škole Luke Sorkočevića s učenicama Karmen Begić, Martom i Paulom Ćatić na violini te Lenom Crnjak na violončelu pod vodstvom profesorice Dore Kamber. Bio je tu i Plesni studio Lazareti u sklopu kojeg su nastupile Marta Alaki i Kijara Vlahušić pod vodstvom trenerice Petre Bjelokosić te Vanja Balent iz Kulturnog društva Aster koja je po uzoru starog uličnog pripovijedanja iz Japana korisnicima ispričala bajku ‘Zvjezdani dječak’. Korisnici Centra Josipovac aktivno su sudjelovali u programu koji je završio zajedničkim plesom svih sudionika i korisnika.
Ovom prigodom v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ istaknula je kako je ovo bila posebna prilika za druženje, učenje i igranje na radost svih korisnika te je uz prigodne poklone koje su sami korisnici izradili zahvalila predstavnicima Dječjeg kluba Dalmalino i svim sudionicama programa koji su darujući svoje talente omogućili ove trenutke kreativnog i veselog zajedništva.

Pročitajte još

Danas se slavi blagdan Gospe od Orašca

Dulist

OD 1. SRPNJA Ryanair ponovno prometuje na liniji Dublin – Dubrovnik

Dulist

Očišćen okoliš Ville Aurore i odmarališta na Jakljanu, kreće druga faza revitalizacije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija