Natrag
25.4.2018 21:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Igralište na Ilijinoj glavici se redovito čisti!?

5.7.2012 @ 8:11 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

DuList je dobio pritužbe građana kako je igralište na Ilijinoj glavici puno smeća te kako predstavlja izvor zaraze za svu djecu školskog, ali i nižeg uzrasta koja se tamo svakodnevno igraju. No, to nije prvi put da su nas za nečistoću i neodržavanje ovog igrališta upozorili roditelji djece koja mu gravitiraju.

O tome je duList pisao u svom prvom broju iz listopada 2011. godine, i tada nam je, kao i danas rečeno da se igralište održava.

Prema najnovijem odgovoru Grada Dubrovnika igralište je u sasvim primjerenom stanju: 
– Igralište na Ilijinoj glavici koristi OŠ Marina Držića za vrijeme nastave, a izvan tog vremena i ljeti je u mreži igrališta Grada Dubrovnika. Igralište se redovito čisti i održava, a redovito održavanje će se pojačati od jeseni. Rekonstrukcija igrališta se planira po završetku radova na Ilijinoj glavici i javnoj garaži – istaknuto je iz Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana