DuList IN

“Igra prijestolja” vraća se u Grad!

"Igra prijestolja" vraća se u Grad!

I službeno je potvrđeno – “Igra prijestolja” vraća se u Dubrovnik! Naime, hit serija iz originalne HBO produkcije u novoj se sezoni vraća u Dubrovnik, koji je u drugoj sezoni poslužio kao idealna kulisa za Kraljev Grudobran.

Snimanje treće sezone ove višestruko nagrađivane serije, zasnovane na ciklusu epskih romana „Pjesma leda i vatre“ Georgea R. R. Martina, počinje u srpnju ove godine, a produkcija će se i dalje bazirati u Belfastu te drugim dijelovima sjeverne Irske.

Uz Hrvatsku, produkcija se vraća na još jednu dodatnu lokaciju iz druge sezone – Island. Maroko je najavljen kao nova, četvrta lokacija na kojoj će se snimati nova sezona ovog uzbudljivog serijala.

Redatelji koji će raditi na trećoj sezoni su redom: David Benioff i D.B. Weiss, Alex Graves, Michelle MacLaren, Dan Minahan, David Nutter te Alik Sakharov. Scenaristi koji se vraćaju i u novoj sezoni su David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman, George R.R. Martin te Vanessa Taylor.
Odabir glumačke postave je u tijeku te će uskoro biti objavljen.

Podsjetimo, serija "Igra prijestolja" napeta je priča smještena u fantastični svijet u kojem se, kao i u stvarnom, za vlast bore ambiciozni muškarci i žene. Tko god drži Željezno prijestolje, u Sedam kraljevina Westerosa, posjeduje nevjerojatnu moć, a radnja prati uspon i pad nekoliko obitelji koji tu moć žele pod svaku cijenu.

Druga sezona serije prikazivala se na HBO-u u Hrvatskoj od 2. travnja do 4. lipnja ove godine, samo dan nakon američke premijere, a kompletna sezona je dostupna na internetskoj usluzi videa na zahtjev HBO GO. 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist