Natrag
23.5.2018 14:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Idete li na „mustre za isprovat“ – Valetudo!

14.6.2012 @ 14:32 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Dubrovačka grupa „Valetudo“ ili kako ih zovu članovi udruge Ambient Croatia „mustre za ispovat“ nastupaju ove subotu uvečer na Orsuli, čime se i službeno otvara  drugi po redu "Mali glazbeni festival – Park Orsula".

 
Prostor koji je prošlog ljeta oduševio sve koji su doživjeli nezaboravne izvedbe na Orsuli, publici se predstavlja novom ruhu,  izgrađen je amfiteatar u kojem se udobno može smjestiti oko 250 osoba, faza završnih radova je u tijeku i čeka se rockerski početak s Valetudom. Dubrovački rockeri stižu na Mali glazbeni festival s nastupa u Berlinu, a nakon Orsule nastupit će i na ovogodišnjem "In music festivalu" koji se na zagrebačkom Jarunu održava koncem lipnja.
 
Početak koncerta je u 21 sat, a publici predlažemo da za dolazak koristi redovne autobusne linije jer je broj parkirnih mjesta za automobile ograničen. Za povrataka s vidikovca će biti organiziran autobus koji polazi po završetku koncerta.
Cijena ulaznice za koncert iznosi 50 kn, u pretprodaji su na vidikovcu, a svaka ulaznica uključuje autobusnu kartu za povratak u Grad. Ukoliko se odlučite doći svojim automobilom, a ne bude mjesta za parking, javit ćete se prometnicima (koji reguliraju promet i parking na vidikovcu), produžiti do Dubca odakle će vas prevesti do vidikovca. Nakon koncerta besplatnim autobusom moći ćete se prebaciti do Dubca i svog automobila.
 
Već u petak 22.lipnja sljedeći je koncert iz ovogodišnjeg programa Malog glazbenog festivala – Večer klape i vina uz koncert klape "Subrenum" i vina vinara s Pelješca i Konavala.

 

http://youtu.be/dgqGOGQbKWU

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana