DuList IN

Idealne kombinacije za najluđu noć su…

Cipele (Shutterstock Images LLC)

Doček Nove godine može biti jedna od najljepših i nauzbudljivijih noći u godini. Izbor savršene haljine za novogodišnju noc´ može biti komplicirana odluka za mnoge pripadnice ljepšeg spola.

Ako ne laskaju vašem tijelu, nemojte se strogo i slijepo držati trendova. Haljina može izgledati predivno na tijelu vaše najbolje prijateljice, ali to ne znači da haljina će i Vama pristajati.

Ali, nemojte biti razočarane, jer postoji savršena haljina za vas i vi c´ete je sigurno nac´i. Trebalo bi tražiti siluetu koja će učiniti da se osjec´ate kao najatraktivnija žena te večeri! To je jedini način da budete sigurne u sebe, a onda ćete zračiti nevjerojatnim sjajem u prelijepoj novogodišnjoj noc´i.

Bez bretela, haljina može izgledati nevjerojatno dobro, ali morate osigurati da sve ostaje na svom mjestu, a ne da je cijelu večer pridržavate jer klizi.
Imajte na umu da c´ete možda morati biti na nogama nekoliko sati. Izaberite haljinu u kojoj se možete nesmetano kretati i uživati u plesu. Slijedec´e pitanje je –  mini, midi ili maxi? Ne zaboravite bitnu stvar – formalnost večeri može definirati dužinu haljine i budite sigurne da je vaša haljina prikladna. Također, potražite i boju koja vam najbolje pristaje.

Posljednje, ali ne i najmanje važno – odaberite idealan par cipela. Znamo da nije lako naći cipele koje cipele izgledaju dobro i usput su udobne, ali ljepota ponekad boli. Evo utjehe –  Ipak je to samo jedna noc´ u godini!

Donosimo vam pet novogodišnjih prijedloga koji bi vam mogli biti konačni odabir:
Mala crna haljina – Ovo je savršena haljina za svaku ženu, jednostavna i senzacionalna
Crvena haljina od čipke – Crvena je tako topla boja, s kojom biste mogli dobiti svu pažnju i primamiti mnoge poglede.
Svjetlucava haljina na jedno rame – Blistava kao vatromet. Ova haljina je savršena za ovu posebnu priliku.
Crno-bijela haljina – Ima li elegantnije?
Haljina tamnih boja – Za plesanje i skakanje, posebno na otvorenom!

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist