DuList IN

I Tanja Dragović uživala u koncertu Josipe Lisac

Sinoćnjim koncertom u dubrovačkom Vrtu palmi Hotela Excelsior s kojeg puca najljepši pogled na vizure Dubrovnika jedinstvena Josipa Lisac oduševila je brojne Dubrovčane.

Koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama koju grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira osmu godinu zaredom, najviše su bili oduševljeni Josipini brojni fanovi iz Dubrovnika koji su željno iščekivali nastup zvijezde koja četiri godine nije nastupala u Dubrovniku. Josipa je sinoć ispunila nadmašila sva očekivanja, koncert za koji se tražila karta više, potrajao je do sitnih sati a oduševljeni gosti su plesali i pjevali uz istinsku divu hrvatske glazbe. Vrt palmi Hotela Excelsior sinoć se tako pretvorio u savršenu ljetnu pozornicu za uživanje u Josipinom iskonskom prepuštanju glazbi čiji je izuzetan talent i fascinantan glas, uz zavidno glazbeno obrazovanje, došao do punog izražaja u pjesmama poput ‘O jednoj mladosti’, ‘Kapetane moj’, ‘Dok razmišljam o nama’, ‘Gdje Dunav ljubi nebo’ i mnogim drugim.
 
Gosti su osim u izvrsnoj glazbi uživali i u brojnim delicijama posebno spravljenim za tu noć. Pod palicom Petra Obada, šefa kuhinje Hotela Excelsior na meniju su se našle plate sa brojnim sirevima, morski plodovima i slatkim delicijama koje su nosile i prigodna imena za tu večer – po Josipinim uspješnicama.
 
Iz Jadranskih luksuznih hotela podsjećaju kako će 10. kolovoza u sklopu Zvijezda pod zvijezdama prekrasnom ozračju Vala cluba Hotela Dubrovnik Palace nastupiti Massimo. Massimov koncer je u potpunosti rasprodan.
 
 

Pročitajte još

Valamar otvorio vrata dvaju novih luksuznih odmarališta u Istri

Dulist

Vodimo vas na predstave ‘Jučer sam se sjetio plave’ i ‘Čovječja ribica’

Dulist

RAZGOVOR S ANOM RUCNER Dok sam god živa i sviram violončelo, s ponosom ću pričati o svojoj zemlji

Leona Rašica