Natrag
16.2.2019 14:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

I Ploče dobile svoju noć

11.9.2012 @ 15:39 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Dobra zabava na plaži Banje za sve Dubrovčane i naše posjetitelje organizira se u petak, 14. rujna pod nazivom „Noć Ploča“.

Riječ je o manifestaciji koja se održava prvi put, na inicijativu gradskog kotara Ploče iz Grada, s ciljem obogaćivanja ponude i sadržaja u jednom od najatraktivnijih dijelova Dubrovnika. U organizaciji sudjeluju Grad Dubrovnik, TZ grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanska županija, te East West Beach klub.

Program započinje u 20 sati, a goste će zabavljati Klape Subrenum i Ženska klapa FA Lindjo,te DJ Vjeverica. Uz glazbu posjetitelji će uz popularne cijene moći kušati sardele na gradelama i dobre vinske kapljice iz naše regije.

Organizatori pozivaju sve sugrađane i naravno goste grada da podijele ugodne trenutke na plaži s najljepšim pogledom na staru gradsku jezgru i naravno besplatan ulaz.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana