Aktualno

I Katičić se seli iz Grada

Egzodus gradskih službenika iz povijesne jezgre se nastavlja.

Naime, nakon što su iz zgrade na Gundulićevoj poljani u novouređene prostore Pentagona iselili djelatnici Upravnog odjela za proračun i financije, sličnu sudbinu dijeli i Katičićev odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. Razlika je jedino što Katičić sa svojim djelatnicima neće doći u Pentagon, već u bivše prostore Upravnog odjela za komunalne poslove Anite Burić (taj je odjel preseljen također u Pentagon).
 
Iz gradske uprave tako obavještavaju kako se UO za obrazovanje u ponedjeljak, 7. svibnja 2012. preseljava u nove prostorije na adresi Iva Vojnovića 31A.

Zbog preseljenja rad sa strankama neće biti moguć tijekom idućeg tjedna, do ponedjeljka 14. svibnja. Brojevi telefona ovog Upravnog odjela se neće mijenjati pa kontakt telefon ostaje 020/351-892, a fax 020/323-513.

Pročitajte još

OPG OBITELJI BUCONIĆ Mati Kate je ‘doktorica za artičoke’, a ni jagode nisu za bacit’!

Mia Njavro Banić

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

Od petka aktivne dodatne linije iz Dubrovnika prema Zagrebu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija