Natrag
17.2.2019 06:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

I Katičić se seli iz Grada

4.5.2012 @ 12:50 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Egzodus gradskih službenika iz povijesne jezgre se nastavlja.

Naime, nakon što su iz zgrade na Gundulićevoj poljani u novouređene prostore Pentagona iselili djelatnici Upravnog odjela za proračun i financije, sličnu sudbinu dijeli i Katičićev odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. Razlika je jedino što Katičić sa svojim djelatnicima neće doći u Pentagon, već u bivše prostore Upravnog odjela za komunalne poslove Anite Burić (taj je odjel preseljen također u Pentagon).
 
Iz gradske uprave tako obavještavaju kako se UO za obrazovanje u ponedjeljak, 7. svibnja 2012. preseljava u nove prostorije na adresi Iva Vojnovića 31A.

Zbog preseljenja rad sa strankama neće biti moguć tijekom idućeg tjedna, do ponedjeljka 14. svibnja. Brojevi telefona ovog Upravnog odjela se neće mijenjati pa kontakt telefon ostaje 020/351-892, a fax 020/323-513.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana