Kultura

HUMANITARNI KONCERT Gudački trio DSO-a i pijanistica Naira Asatrian

Dubrovački simfonijski orkestar poziva građane na humanitarni koncert Gudačkog trija DSO-a i pijanistice Naire Asatrian.

Koncert će se održati u četvrtak, 5. listopada u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat, a prihod od ulaznica namijenjen je nabavi ultrazvučnog aparata za Jedinicu intenzivnog liječenja Opće bolnice Dubrovnik.

Ulaznice po cijenama od 50, 70 i 100 kuna moguće je kupiti na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, u gift shopu Dubravka na Pilama te jedan sat prije početka koncerta ispred Dvora. Ulaznice je moguće i rezervirati na broj telefona 417 110.

Gudački trio DSO-a bit će u sastavu Azusa Yamauchi, violina; Alena Shapachka, viola i Martina Perić, violončelo. Program koncerta je sljedeći:
W.A. Mozart Sonata u C duru, op. 330
L. van Beethoven Sonata u f molu, op. 57 “Appassionata”
W.A. Mozart Klavirski kvartet u g molu, op. 478

Posljednjih nekoliko godina Dubrovački simfonijski orkestar i pijanistica Naira Asatrian organizirali su više humanitarnih koncerata. Tako je prije dvije godine održan koncert Naira za distrofičare, a prihod od prošlogodišnjeg koncerta bio namijenjen kupnji fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik.

Pročitajte još

VIDEO PREDAVANJE Slavica Stojan o 400. obljetnici predgovora i posvete Gundulićevih ‘Pjesni pokornijeh’

Dulist

Knjižnice organiziraju besplatnu turu za mlade ‘Duhovi i misteriji grada Dubrovnika’

Dulist

Treće izdanje festivala Stradun Classic započinje u utorak

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija