Natrag
22.2.2019 01:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hotelu Croatia nagrada izvrnosti

4.11.2011 @ 17:15 Dulist Aktualno / Županija

Podijelite:

Hotel Croatia dobitnik je zlatne medalje britanskog touroperatora Thomson Holidays za 2011. godinu za izvrsnost u kategoriji 4T+ hotela iz Thomsonovog programa u cijelome svijetu.

Vrijedno priznanje najvećeg britanskog touroperatora se temelji na rezultatima provedene ankete o zadovoljstvu gostiju, a osim hotelskog smještaja ocjenjuje se i usluga u destinaciji, počevši od zračne luke, transfera, pa do predstavnika agencije.

Prema rezultatima ankete koju su ispunili svi gosti iz programa Thomson Holidays koji su boravili u Hotelu Croatia, ove sezone hotelski sadržaji i usluga ocijenjeni su ocjenom boljom od očekivane za hotele u kategoriji 4T+.

Thomsonova nagrada za izvrsnost zaključak je na kraju uspješne sezone i vrlo bogate kongresne jeseni u Hotelu Croatia koju će ove godine zaključiti kongres o velikim električnim mrežama „10. savjetovanje HRO – Cigre“ koji se održava od 6. do 9. studenog i okupiti će oko 500 sudionika.
 
Iako je hotel zatvoren u zimskom periodu, svoje će aktivnosti nastaviti na turističkim sajmovima i radionicama. Već tradicionalno nezaobilazni sajmovi na kojima se Hotel Croatia predstavlja su EIBTM u Barceloni, te svjetska turistička burza WTM u Londonu, koje će pohoditi i ove godine.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana