Aktualno

Hotelu Croatia nagrada izvrnosti

Hotel Croatia dobitnik je zlatne medalje britanskog touroperatora Thomson Holidays za 2011. godinu za izvrsnost u kategoriji 4T+ hotela iz Thomsonovog programa u cijelome svijetu.

Vrijedno priznanje najvećeg britanskog touroperatora se temelji na rezultatima provedene ankete o zadovoljstvu gostiju, a osim hotelskog smještaja ocjenjuje se i usluga u destinaciji, počevši od zračne luke, transfera, pa do predstavnika agencije.

Prema rezultatima ankete koju su ispunili svi gosti iz programa Thomson Holidays koji su boravili u Hotelu Croatia, ove sezone hotelski sadržaji i usluga ocijenjeni su ocjenom boljom od očekivane za hotele u kategoriji 4T+.

Thomsonova nagrada za izvrsnost zaključak je na kraju uspješne sezone i vrlo bogate kongresne jeseni u Hotelu Croatia koju će ove godine zaključiti kongres o velikim električnim mrežama „10. savjetovanje HRO – Cigre“ koji se održava od 6. do 9. studenog i okupiti će oko 500 sudionika.
 
Iako je hotel zatvoren u zimskom periodu, svoje će aktivnosti nastaviti na turističkim sajmovima i radionicama. Već tradicionalno nezaobilazni sajmovi na kojima se Hotel Croatia predstavlja su EIBTM u Barceloni, te svjetska turistička burza WTM u Londonu, koje će pohoditi i ove godine.

Pročitajte još

NE NASJEDAJTE Cirkuliraju lažne poruke o nagradnoj igri Hrvatske pošte

Dulist

ISTRAŽILI SMO Privatni smještaj ‘pojačan’ s 370 postelja

Andrea Falkoni Račić

‘ANA U GRADU’ Do Srđa s dva autobusa, najavljena i privremena prometna regulacija

Dulist