Aktualno

Hotel President u TOP10 hrvatskih hotela

Prema recenzijama korisnika na internetskom portal Zoover.com, hotel Dubrovnik President jedan je od šest Valamarovih hotela koji spadaju među deset najboljih u Hrvatskoj.

U uglednom društvu deset najboljih osim hotela Dubrovnik President izabrani su i Valamarovi hoteli Allegro u Rapcu te čak četiri Valamarova porečka hotela – Club Tamaris, Diamant, Crystal i Rubin.
 
Portal Zoover.com, najveći neovisni europski portal za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i ove je godine dodjelio nagrade Zoover Awards 2012 najuspješnijim svjetskim hotelima i kampovima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju.
 
Na portalu Zoover nalazi se više od 800 tisuća recenzija za više od 200 tisuća hotela, apartmana, kampova i kuća za odmor diljem svijeta te tisuće fotografija hotela i destinacija.
 
– Ova su priznanja još jedna potvrda ispravnosti Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu i poslovnu izvrsnost. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web stranicama pa tako i na Zooveru. Priznanja gostiju su nam dodatni poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu. Ova su priznanja tim značajnija, jer je portal Zoover odlično posjećen te i potencijalni gosti mogu naći pregršt informacija o našim hotelima i destinacijama – izjavio je u povodu dobivanja priznanja predsjednik Uprave Valamara Peter Fuchs te ujedno čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu.

Pročitajte još

PITALI SMO GRAĐANE ‘Ako je nekoga strah koronavirusa, neka bježi ća’

Dulist

NOVI INCIDENT U HE DUBROVNIK Generator poplavljen velikim količinama vode

Dulist

RITOV JUBILARNI 20. ‘DAN KARIJERA’ Doznajte kako postati radnik kojeg svi žele

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija