Natrag
21.2.2019 11:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Hotel President u TOP10 hrvatskih hotela

17.5.2012 @ 16:24 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Prema recenzijama korisnika na internetskom portal Zoover.com, hotel Dubrovnik President jedan je od šest Valamarovih hotela koji spadaju među deset najboljih u Hrvatskoj.

U uglednom društvu deset najboljih osim hotela Dubrovnik President izabrani su i Valamarovi hoteli Allegro u Rapcu te čak četiri Valamarova porečka hotela – Club Tamaris, Diamant, Crystal i Rubin.
 
Portal Zoover.com, najveći neovisni europski portal za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i ove je godine dodjelio nagrade Zoover Awards 2012 najuspješnijim svjetskim hotelima i kampovima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju.
 
Na portalu Zoover nalazi se više od 800 tisuća recenzija za više od 200 tisuća hotela, apartmana, kampova i kuća za odmor diljem svijeta te tisuće fotografija hotela i destinacija.
 
– Ova su priznanja još jedna potvrda ispravnosti Valamarove strategije ulaganja u kvalitetu i poslovnu izvrsnost. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web stranicama pa tako i na Zooveru. Priznanja gostiju su nam dodatni poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu. Ova su priznanja tim značajnija, jer je portal Zoover odlično posjećen te i potencijalni gosti mogu naći pregršt informacija o našim hotelima i destinacijama – izjavio je u povodu dobivanja priznanja predsjednik Uprave Valamara Peter Fuchs te ujedno čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana