Natrag
23.5.2018 20:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Holy podnosi kaznenu prijavu

10.6.2012 @ 9:58 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy sutra će, po naputku ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, podnijeti kaznenu prijavu zbog povrede zaštite privatnosti.

Prijavu podnosi zbog sumnje da je neovlašteno prisluškivana i da joj je nadzirana elektronska pošta, objasnila je Holy medijima. Time joj je narušeno pravo na zaštitu privatnosti.
 
– Gospođa Holy je dobila uputu da, kao i svaki drugi građanin, mora podnijeti prijavu nadležnoj policijskoj upravi ili Državnom odvjetništvu nakon čega će se pristupiti provjeri – izjava je ministra Ostojića, dodavši kako će policija i u ovom slučaju postupiti kao i u svakom drugom slučaju kada prijavu podnese građanin.

Policija bi tako trebala istražiti na koji je način i javnost stigla e-mail poruka, zbog koje je na koncu morala podnijeti i ostavku na mjeto ministrice buduće da se tim mailom po stranačkoj liniji zalagala za jednu zaposlenicu.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana