Natrag
24.5.2018 21:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

HNS Metković raskida koaliciju s HSS-om

18.7.2012 @ 22:05 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Na prvoj redovnoj sjednici Predsjedništva HNS-a, Podružnice Metković, održane u ponedjeljak 16. srpnja, novoizabrano Predsjedništvo na čelu s predsjednikom Vinkom Dragovićem donijelo je odluku o raskidu Koalicijskog ugovora sklopljenog 20. travnja 2009. godine između HSS-a Gradske organizacije Metković i HNS-a Podružnice Metković.

 
Na navedenoj sjednici zaključeno je kako s obzirom na tijek dosadašnje suradnje, te programe i ciljeve koje si je Podružnica zadala za budućnost, ostanak u Koaliciji više nije moguć.
 
Prema zaključcima Predsjedništva u nadolazećem razdoblju intenzivirat će se rad na programima i projektima čiji je cilj poboljšanje stanja u gospodarstvu, poljoprivredi, kulturi, energetici, školstvu, sportu, ekologiji i drugim segmentima života Grada, a koji će biti dostupni građanima i na novoj web stranici koju ćemo uskoro predstaviti, a putem koje će se omogućiti građanima i ostalim zainteresiranima da svojim prijedlozima i sugestijama utječu na kvalitetu rada Podružnice.
 
Nadalje je istaknuto da će HNS Metković pratiti svaku konstruktivnu inicijativu koja je na dobrobit našeg Grada i Doline, bez obzira radilo se o stranačkim ili inicijativama udruga.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana