Natrag
19.4.2019 07:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

HIT KOMEDIJA ‘DAME BIRAJU’ Kristina i Danijela su sretne dobitnice!

18.2.2018 @ 11:35 Dulist dulist IN

Podijelite:

Kristina Milić i Danijela Štrman osvojile su po dvije ulaznice za hit komediju ‘Dame biraju’, koja će se odigrati u Dubrovniku u ponedjeljak 19. veljače u 19 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Podsjetimo, urnebesni kazališni hit ‘Dame biraju’, koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza, dosad je rasprodao dvorane u svim hrvatskim gradovima, a samo u Splitu i Zagrebu odigrana je preko 20 puta, bila je rasprodana tjednima unaprijed, a lista čekanja za nove izvedbe je dosad nezapamćena.

Dubrovkinje se itekako sjećaju izvedbe iz studenog prošle godine, kad je također bio urnebes na pozornici i oko nje.

Nijedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike, ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja. Riječ je o uprizorenju poznatog hita ‘Full monty – Skidajte se do kraja’, u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih, trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca ‘do kraja’ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta, a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije. Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Ulaznice za predstavu su u prodaji od ponedjeljka 22. siječnja 2018. u sustavu EVENTIMA (prodajna mjesta kiosci TISKA, i online www.eventim.hr).

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana