Aktualno

Hilton Imperial vodeći hrvatski hotel

U jakoj konkurenciji od ukupno 12 luksuznih hotela Hilton Imperial Dubrovnik proglašen je vodećim hrvatskim hotelom.

Riječ je o priznanju kojeg ovom hotelu dodjeluje drugu godinu za redom ugledna turistička organizacija World Trawel Awards 2001. Nagrade je osvojilo i još šest drugih hotela iz korporativnog portfelja na području Europe. Nagrade su dodijeljene na osnovi glasovanja turističkih agenata diljem svijeta.   

Predsjednik Hilton Worldwide-a za Europu, Simon Vincet istaknuo je kako je jako ponosan na činjenicu da mnogobrojni Hilton hoteli na području Europe u veoma jakoj konkurenciji, u različitim segmentima i kategorijama poslovanja, osvajaju prestižne nagrade.

– Višestruka priznanja od strane ugledne organizacije kao što je "World Travel Awards” dokaz su vodeće pozicije naše kompanije na europskom tržištu koju smo ostvarili kontinuiranim naporima u pružanju izvrsne i dosljedne usluge u svim našim hotelima te personaliziranim pristupom svakom pojedinačnom gostu – izjavio je Vincet.

Inače, od samog osnutka 1993. godine "World Travel Awards" ima ključnu poziciju i značajan utjecaj na globalnoj turističkoj sceni. Ova ugledna organizacija već dugi niz godina djeluje s ciljem pronalaženja i nagrađivanja turističkih subjekata koji svojim klijentima pružaju vrhunsko iskustvo, na taj način potičući konkurenciju na izvrsnost i inovativnost.

Priznanje navedene organizacije smatra se najvišim dostignućem te ujedno i najboljom preporukom koju turistički objekt može imati.  Svečanost dodjele nagrada za Europu "The 18th Annual Grand Final of the World Travel Awards 2011" održati će se 29. studenog u gradu Doha, u državi Qatar.  

Pročitajte još

Noćas smo se ‘topili’ na 32 Celzija, vrućina ne posustaje do nedjelje

Dulist

DONATORSKA VEČERA Dubrovački vrtovi sunca uručili 26 450 kuna za Žarkovicu

Dulist

Atlantska plovidba kreće s gradnjom poslovno-stambene zgrade na Batali

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija