Sport

HFFL 2020. U Gospinom polju Sharksi traže dobar start u ligi

HFFL 2020. U Gospinom polju Sharksi traže dobar start u ligi

Ovogodišnje izdanje Hrvatske flag football lige počinje na teren s umjetnom travom u Gospinom polju u subotu 19. rujna s početkom u 10 sati. Domaćini su naši Sharksi, a na turniru ćemo imati tri utakmice, dvije u kojima će Sharksi tražiti pobjede i dobar start u ligi.

U 10 se susreću Dubrovnik Sharks i Rijeka Torpedos, u 11 Rijeka Torpedos i Split Seawolves, a u podne su opet naši Dubrovnik Sharks koji traže pobjedu protiv Split Seawolvesa.

Dubrovnik Sharksi, vođeni dobrim rezultatom od prošle godine, dugim pripremama i novim vodstvom, očekuju dobar start sezone i uvjerljive rezultate. Rijeka je pak nova momčad, željna dokazivanja i prvih dobrih rezultata na hrvatskoj sceni. Bez obzira na činjenicu da su Riječani mlada momčad, Sharksi ulaze u utakmicu kao da je finale jer žele postaviti jaku notu na otvaranju lige.

Utakmica protiv Seawolvesa donosi prvu od dvije reprize prošlogodišnjeg finala i garantira footballski spektakl. Splićani dvije godine zaredom osvajaju HFFL, iskusna su i prekaljena momčad, ali Sharksi traže prvu pobjedu protiv njih na domaćem terenu i vjeruju da je to moguće pod taktičkim vodstvom novog trenera Ottona Roce te kondicijskom spremom koju su ostvarili sa novim trenerom Vedadom Đugumom.

U izdanju Hrvatske flag football lige 2020. godine sudjeluje osam momčadi. Svaka momčad ima deset utakmica što čini 40 utakmica regularne sezone, a ekipe su podijeljene u dvije divizije, Sjever i Jug. Svaka momčad se sastaje sa protivnicima iz divizije po dvaput, a sa ekipama iz druge divizije po jednom. Divizije su: Grupa Sjever: Osijek Cannons, Bjelovar Greenhorns, Zaprešić Saints, Zagreb Patriots. Grupa Jug: Rijeka Torpedos, Karlovac Dukes, Split Seawolves i Dubrovnik Sharks.
Finalni turnir održat će se sredinom studenog, a domaćin će biti najbolje plasirana ekipa na ukupnoj ljestvici.

 

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist