Sport

Hezonja na meti Partizana?

Hezonja na meti Partizana?

Prema pisanju nekih srpskih medija, trener Košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević želi u redove beogradskog kluba dovesti mladog Dubrovčanina Marija Hezonju.

Već od prije je poznato kako iznimno talentiranog Dubrovčanina (rođen 1995.) prate mnogi europski klubovi, a Partizan već nekoliko godina gaji klupsku politiku dovođenja mladih i talentiranih igrača iz regije.

Ipak, takva želja trenera Vujoševića ipak se više čini kao nemoguća misija, budući da je za interes za dovođenje Hezonje pokazao i gigant Barcelona, što bi njegovom trenutnom klubu KK Zagrebu trebalo osigurati 150 tisuća eura zarade.

Tako bi se moglo dogoditi da u idućoj sezoni u dresu Blaugrane vidimo čak dva Dubrovčanina, budući je pred nekoliko dana i Ante Tomić potpisao trogodišnju vijernost tom klubu.
 

PORAZ OD AUSTRALIJE

Hrvatska kadetska košarkaška reprezentacija (U-17) u polufinalu Svjetskog prvenstva u Litvi poražena je od Australije s 83:71. Najbolji Hrvat opet je bio naš Mario Hezonja s 28 koševa i 7 skokova. Naši će se u utakmici za broncu sutra sastati sa Španjolskom, koja je danas izgubila od favorita natjecanja SAD-a 66:95.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist