Politika

HDZ izabrao županijskog predsjednika

Završeno je glasovanje za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a na Izbornoj skupštini u Dubrovačkim vrtovima sunca. Delegati su birajući između Tea Andrića i Branka Bačića donijeli odluku.

Tajnim glasovanjem na 23 izborna mjesta, jedan po jedan u dvoranu je s kandidacijskim listama ušlo ukupno 274 delegata iz općinskih i gradskih organizacija Dubrovačko – neretvanske županije. Odluka je donesena i sad je na Izbornoj komisiji da prebroji sve glasove.
Glasovalo se na četiri listića jer se birao predsjednik, članovi Izvršnog i Nadzornog odbora ŽO HDZ-a te delegati za Opći sabor koji će se 20. svibnja održati u Zagrebu. Prema informacijama iz Orašca, rezultati glasovanja će biti poznati najranije oko 19 sati.

Također doznajemo kako je glasovanje prošlo u demokratskom ozračju, a nakon što je završeno svi delegati su opušteniji nego prije samog izbora, završilo je lobiranje i sada se čeka kada će se prebrojati rezultati i doznati ime osobe koja će županijski HDZ voditi u sljedećem razdoblju.
 
 
 
 
 

Pročitajte još

PLAĆA 20 TISUĆA EURA Šuica hrvatska povjerenica u Europskoj komisiji?

Dulist

DIVJAK JE NIJE HTJELA Imenovanje Sanje Putice zategnulo odnose s HNS-om?

Dulist

JADRAN BARAČ Ulica bana Jelačića glavni je spomenik građevinske stihije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija