Kultura

GRUHAK – U ČAST INDEXIMA Ljetna glazbena poslastica u prostoru ex. Divinae Folie

GRUHAK – U ČAST INDEXIMA Ljetna glazbena poslastica u prostoru ex. Divinae Folie

U prostoru ex. Divinae Folie u kampu Solitudo na Babinom kuku nastupit će bend Gruhak sa koncertom ‘U čast Indexima ‘ s kojim će dubrovački bend na autentičan način izvesti hitove legendarnih Indexa.

Ljetna glazbena poslastica “Gruhak – u čast Indexima” dovesti će hitove legendarnih Indexa, grupe uz koju su odrasle mnoge generacije, 15.7.2016. u ex. Divinae Folie u kampu Solitudo na Babinom kuku.

Indexi su jedna od najranijih i najtrajnijih muzičkih grupa u bivšoj Jugoslaviji koja uživa popularnost među generacijama sljedbenika rock muzike, a i šire. Bili su temelj regionalne muzičke povijesti i utjecali na mnoge izvođače.

Tko god je čuo Gruhakovu izvedbu pjesama Indexa, pa čak i sam Fadil Redžić, nekadašnji basist sarajevskih legendi, morao je priznati da nije doživio vjerniju interpretaciju. Ni nacionalne ni regionalne TV i radio postaje nisu ostale ravnodušne prema Gruhakovoj live izvedbi, te su u više navrata bili gosti glazbenih emisija gdje su svirali pjesme Indexa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert možete kupiti od srijede 6.7. po cijeni od 60 kuna po osobi u pretprodaji te 80 kuna na dan koncerta na recepciji kampa Solitudo od 7:00 do 22:00 te u Bistro Solitudo-u od 12:00 do 23:00.

Za sve posjetitelje bit će osiguran i besplatan parking.

Pročitajte još

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist

DUNJALUK U LAZARETIMA Sevdah za one koji misle da ga ne vole

Dulist

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Uništenje’ Josipe Vlašić

Ivana Mijić Vulinović