Natrag
23.4.2019 10:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Groblje Dubac: dvojica nezadovoljna cijenom

10.2.2012 @ 9:17 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dvojica vlasnika zemljišta na kojem se planira izgradnja groblja na Dupcu i dalje negoduje

zbog ponuđene cijene otkupa zemlje.

Naime, na sastanku Grada, Župe i vlasnika zemljišta velika većina njih složila se s procjenom sudskog vještaka te su iskazali spremnost na prodaju, dok je dio izrazio manje zahtjeve, koji su, navode iz gradske uprave, realni. No, dvojica vlasnika izrazila su negodovanje, ali prema riječima gradonačelnika s pozicije Grada Dubrovnika njihovi problemi izgledaju rješivi i to u blisko vrijeme.

Tijekom sastanka razgovaralo se pojedinačno sa svakim vlasnikom. Iz Grada ističu kako se nadaju pozitivnom rješenju imovinsko-pravnih odnosa u obuhvatu Groblja Dubac. Dogovoreno je kako će se ubuduće svaki tjedan održavati radni sastanak, sve s ciljem kako bi se na vrijeme rješavala sva tehnička pitanja i što prije došlo do konačnog rješenja.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana