Natrag
23.4.2018 18:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Granična policija uhitila direktora Belvedera

23.6.2012 @ 10:17 Andrea Falkoni Račić Crna kronika
2;2

Podijelite:

Britansko-hrvatski poduzetnik Zvonko Stojević, direktor dubrovačkog hotela Belvedere uhićen je od strane granične policije pri pokušaju prenošenja 100 tisuća eura preko graničnog prijelaza, donosi Slobodna Dalmacija.

 
– Graničari su mu taj iznos pronašli u detaljnoj pretrazi prtljage, ali nemamo informacije o tome na kojem graničnom prijelazu ili zračnoj luci je Stojević uhvaćen u pokušaju prenošenja nedopuštene količine novca preko granice. Zvonko Stojević je direktor hotela “Belvedere”, posljednjeg neobnovljenog dubrovačkog hotela, koji je od 2001. godine u većinskom vlasništvu tvrtke “Cleoston Corporation”. Živi u Beču i smatra se predstavnikom tog trust fonda koji ima vlasnički udjel od 53,75 posto nad danas devastiranim hotelom. Inače, “Belvedere” je prije rata bio najekskluzivniji turistički objekt na istočnoj strani jadranske obale. – donosi Slobodna.

Izvorni tekst

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana