Grad

GRADSKO VIJEĆE: ‘Normalni građani’ nemaju što šnjuhat zbog privatnosti

Od novog vijećnika, rebalansa proračuna do ‘Big brothera’ u Dubrovniku, koncesije u bescjenje Pašalićevom krupnom kapitalu do spomenika braniteljima i žrtvama Holokausta. Sve to i puno više očekuje ‘drage gledatelje’ kako im vole tepati vijećnici na novoj sjednici Gradskog vijeća zakazanoj za subotu 12. prosinca u 10 sati. Po 11. put u ovom sazivu 24 pametne glave donijet će životno važne odluke za građane.

Proračun od 369 milijuna kuna

Nakon imenova novog vijećnika ide standardna plejada više ili manje smislenih vijećničkih pitanja, a potom dolazi na red i rebalans proračuna za ovu godinu. Inicijalni plan od 357 i kusur milijuna kuna povećan je za 12.5 milijuna kuna tako da će proračun za ovu godinu na koncu iznositi 369 784 500 kuna. Među stavkama proračuna vrijedi istaknuti kako će ukupno na plaće zaposlenih u Gradu i ostalim proračunskih korisnika poći čak 110 milijuna kuna, što neznatno smanjenje u odnosu na planiranih 111 390 000 kuna. Zanimljive su i stavke po Upravnim odjelima, pa će tako rebalansom u UO za poduzetništvo, turizam i more…

U koji se projekt od 60 tisuća kuna sada iznenadno prebacuje 1.4 milijuna, zbog čega se uvodi video nadzor u Gradu, te kome se dižu spomenici doznajte u tiskanom izdajnu DuLista.

Pročitajte još

UGOVOR ZA PRVU FAZU Kreće sanacija Grabovice, konačno zatvaranje krajem 2020.

Dulist.hr

Ograda s ‘dubrovačkim suncem’ osvanula poviše Banja

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Dokazali ste još jednom da je za vas samo nebo granica

Dulist