Natrag
18.7.2018 02:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADSKA ‘PING PONG’ LIGA OŠ Cavtat Konavljanin zadržao vodstvo

3.12.2017 @ 21:28 Dulist Sport

Podijelite:

U 4. kolu 1. gradske stolnoteniske lige STK Dubrovnik svladao je Šampinjone s glatkih 7:0, a u pobjedničkom sastavu itskanuo se Marijo Borovac s tri pobjede.

Vodeći sastav lige OŠ Cavtat Konavljanin je sa 6:1 pobijedio Srđ, pri čemu je Vedran Đurđević slavio u sva tri svoja susreta. Geoplan je s 5:2 bio bolji od Dr. Čolića, a Filip Mikulić je ostvario tri pobjede. Soul Caffe je sa 6:1 slavio protiv Halo Dubrovnika, a Milo Stražičić je ostvario sve tri pobjede. Marinkolor bila je u 4. kolu bio slobodan.

Nakon 4. kola vodeći prvoligaš je OŠ Cavtat Konavljanins 8 bodova, ispred Soul Caffe i Geoplana sa 7 bodova. Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Ivo Šarić (Soul caffe) i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), a najbolji parovi Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik) i Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan).

U 2. ligi odigrano je također 4. kolo, a najneizvjesnije je bilo u pobjedu Sun Saila nad Aaragosa Travelom 4:3.Đivo Vidojević donio je sve tri pobjede Sun Sailu. Shaolin Express je s 5:2 bio bolji od OŠ Grude III., pri čemu je Goran Brajković donio svojoj momčadi tri slavlja. OŠ Gruda Ljuta pobijedila je OŠ Gruda Popoviće s 4:3, a najbolja u pobjedničkim redovima bila je Veronika Ivkošić s tri pobjede. Samo Lagano je s 4:3 bio bolji od Luke Sorkočevića, uz 3 boda Vjerana Čovića, a Lapad Kolor je sa 6:1 svladao Libertas Klince, uz 3 boda Petre Skurla.

Nakon 4. kola u 2. ligi vodeći s 8 bodova je Sun Sail, ispred Aragosa Travela i Luke Sorkočevića sa 7. Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Goran Brajković (Shaolin express), Tomo Vodnica (Sun Sail) i Josip Dedo (Aragosa travel), a najbolji parovi Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (Sun Sail) i Nora Bećir/Sandra Đurišić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana