Grad

Gradonačelnik primio nagrađene na Danima hrvatskog turizma

Gradonačelnik primio nagrađene na Danima hrvatskog turizma

Gradonačelnik Mato Franković primio je nagrađene na Danima hrvatskog turizma. S područja Grada Dubrovnika sedam je dobitnika, a među njima su prve nagrade pripale hotelu The Pucić Palace za najbolji ‘stories hotel’ i prometnom redaru Grada Dubrovnika Marku Šilji u kategoriji ”Čovjek – ključ uspjeha’.

Među nagrađenim hotelima su i Valamar Lacroma Dubrovnik (kategorija ‘kongresni hotel’), Excelsior (kategorija ‘hotel 5*’), Neptun (kategorija ‘hotel 4*) te Royal Princess (kategorija hotel 5 *), ACI marina Dubrovnik u kategoriji srednjih marina te Taj Mahal u kategoriji restorana.

Čestitajući svima na nagradama i zahvaljujući na uloženom trudu, gradonačelnik je govorio o mjerama koje Grad provodi u cilju omogućavanja lakšeg poslovanja i rada u turizmu, ističući i produženi rad gradskih vrtića koji će, odgovarajući na potrebe građana, raditi cjelodnevno, uključujući i subote.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović