Natrag
17.1.2019 00:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

GRADNJA PROČISTAČA Montiraju se cjevovod, strojarska i elektro oprema

15.4.2018 @ 8:03 Dulist Grad
16;16

Podijelite:

Iz Gradske uprave izvijestili su o tijeku radova na izgradnji uređaja za pročišćivanje pitke vode u Komolcu.

-Na gradilištu se radovi odvijaju u skladu s planovima te na više pozicija istovremeno, a izvješće o statusu i tijeku radova na ovom važnom komunalnom projektu gradonačelniku Grada Dubrovnika Matu Frankoviću podnijeli su predstavnici izvođača radova. Završena je izvedba armiranobetonske konstrukcije zgrade, dok je u podrumskoj etaži građevine, nakon provedenih obrtničkih radova, u tijeku montaža strojarske opreme i cjevovoda kako i montaža elektro opreme – ističu iz Grada.

Podsjetimo, u podrumu je glavni cijevni razvod cjelokupnog postrojenja, a paralelno se provodi i tzv. suho funkcionalno ispitivanje ugrađene strojarske opreme te ispitivanje elektro-ormara. U prizemlju građevine obrtnički radovi se primiču kraju dok će se montaži opreme pristupiti već sljedeći tjedan.

-Od ostalih radova izvan glavne građevine pročistača napreduju radovi na izgradnji potpornog zida u dužini 80 metara i visine 4 metra, a koji je preduvjet za ostale radove na području zahvata interne prometnice. Također, izvedeno je i premoštenje obilaznog cjevovoda DN600 milimetara do betonskog vodonosnog kanala u hidrotehničkom tunelu te je započet iskop za postavljanje vanjskog cjevovoda – stoji u obavijesti Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana