Grad

‘GRAD ZA DJECU’ Evo koji će vrtići raditi i poslijepodne

Vrtići Ciciban, Gruž, Izviđač, Kono, Palčica, Pile, Radost, Lapadski Dvori, Škatulica i Pčelica uvest će rad poslijepodne u sklopu projekta ‘Grad ZA djecu’.

Osim šireg radnog vremena, projekt osigurava sredstva za poboljšanje usluga i uvjeta djeci ranog i predškolskog uzrasta, što uključuje nova radna mjesta i prateću edukaciju osoblja. Izmjene su rezultat anketiranja roditelja koje je proveo Grad Dubrovnik u partnerstvu s Dječjim vrtićima Dubrovnik.

Vrtići Ciciban, Izviđač, Palčica i Pčelica će uz poslijepodnevni nuditi i rad subotom, dok će vrtić na Lopudu pružati pet sati poslijepodnevnog programa. Nove usluge vrtića uključuju nabavu opreme za uređenje igrališta, Montessori opremu, opremu za senzorne sobe i sportski program te video nadzor, a zaposlit će se i 15 asistenata, jedan logoped i psiholog, kao i edukacijski rehabilitator.

Projekt ‘Grad ZA djecu’ vrijedan više od 14 milijuna kuna osiguralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku putem Europskog socijalnog fonda, a potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u Karlovcu prisustvovat će gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

 

 

Pročitajte još

Objavljen poziv za natječaj za program zapošljavanja žena iz ranjivih skupina

Dulist

ZDRAVSTVENI NADSTANDARD Grad nastavlja financirati rad liječnice na Kalamoti i elafitski punkt hitne medicine

Dulist

Dovršena izgradnja šest novih parkirališnih mjesta kod Žute škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija