Natrag
25.4.2019 16:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘GRAD ZA DJECU’ Evo koji će vrtići raditi i poslijepodne

17.10.2018 @ 12:22 Dulist.hr Grad

Podijelite:

Vrtići Ciciban, Gruž, Izviđač, Kono, Palčica, Pile, Radost, Lapadski Dvori, Škatulica i Pčelica uvest će rad poslijepodne u sklopu projekta ‘Grad ZA djecu’.

Osim šireg radnog vremena, projekt osigurava sredstva za poboljšanje usluga i uvjeta djeci ranog i predškolskog uzrasta, što uključuje nova radna mjesta i prateću edukaciju osoblja. Izmjene su rezultat anketiranja roditelja koje je proveo Grad Dubrovnik u partnerstvu s Dječjim vrtićima Dubrovnik.

Vrtići Ciciban, Izviđač, Palčica i Pčelica će uz poslijepodnevni nuditi i rad subotom, dok će vrtić na Lopudu pružati pet sati poslijepodnevnog programa. Nove usluge vrtića uključuju nabavu opreme za uređenje igrališta, Montessori opremu, opremu za senzorne sobe i sportski program te video nadzor, a zaposlit će se i 15 asistenata, jedan logoped i psiholog, kao i edukacijski rehabilitator.

Projekt ‘Grad ZA djecu’ vrijedan više od 14 milijuna kuna osiguralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku putem Europskog socijalnog fonda, a potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u Karlovcu prisustvovat će gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

 

 

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana