Aktualno

GRAD KAO MAMAC Pozivaju na konferenciju u Dubrovniku, a u stečaju su

GRAD KAO MAMAC Pozivaju na konferenciju u Dubrovniku, a u stečaju su

Hanfa je na svojoj web stranici objavila upozorenje za javnost u vezi s organizacijom konferencije ‘The 8th Annual Follow the Entrepreneur Investor Summit’ u Dubrovniku.

Hanfa je na temelju svojih nadzornih aktivnosti utvrdila da se društvo Ariadne Capital Limited, 17-19 Cockspur Street, London, SW1Y 5BL, UK, član društva Ariadne Capital Group Limited, osnovano od strane Julie Meyer, na svojim internetskim stranicama neovlašteno oglašava kao investicijsko društvo te poziva sve zainteresirane na konferenciju The 8th Annual Follow the Entrepreneur Investor Summit koja će se održati dana 9. i 10. listopada 2018. godine u Dubrovniku.

Prema podacima objavljenima na službenoj internetskoj stranici nadležnog nadzornog tijela Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, Financial Conduct Authority, utvrđeno je da je društvu Ariadne Capital Limited, oduzeto odobrenje za rad te pružanje investicijskih usluga. Slijedom navedenog, isto nije ovlašteno pružati investicijske usluge niti ih na bilo koji način nuditi potencijalnim klijentima na području Republike Hrvatske.

Nadalje, prema podacima iz Business Insider UK, dostupnog na sljedećim internetskim stranicama, nad navedenim društvom otvoren je stečajni postupak.

– Uzimajući u obzir gore navedeno, pozivamo investicijsku javnost na pažnju i oprez. U slučaju da Vam se osobe iz navedenog društva obrate u vezi s trgovanjem financijskim instrumentima, molimo da o istome obavijestite Hanfu na adresu Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, Miramarska 24b, 10 000 Zagreb, e-poštom na potrosaci@hanfa.hr ili na telefonski broj 01/6173-200 – ističu iz Hanfe.

Izvor: Hanfa

Pročitajte još

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović