Aktualno

Grad Dubrovnik traži devet vježbenika

Grad Dubrovnik traži devet vježbenika

Na službenim internetskim stranicama Grada Dubrovnika danas je objavljen poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Gradu Dubrovniku za 2013. godinu.

Gradonačelnik Vlahušić odlučio je tako na stručno osposobljavanje na godinu dana primiti devet polaznika, od čega njih pet sa završenim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijem ili integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijem ili specijalističkim diplomskim stručnim studijem.

Također, primit će i tri osobe sa završenim preddiplomskim sveučilišnim studijem ili stručnim studijem u trajanju od najmanje tri godine te jednu osoba sa stečenom srednjom stručnom spremom.

U Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika traži se viši stručni suradnik pravne struke, kao i stručni suradnik za medije ili odnose s javnošću. Također, traži se i referent u pisarnici sa završenom srednjom stručnom spremom ekonomske struke ili gimnazije. U Upravnom odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo traži se viši stručni suradnik pravne struke, a istog traže i u Upravnom odjelu za gospodarenje nekretninama.

U Upravnom odjelu za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje traži se viši stručni suradnik arhitektonske ili građevinske struke, kao i stručni suradnik iste struke, a također traže i stručnog suradnika ekonomske struke. Jednog višeg stručnog suradnika arhitektonske ili građevinske struke pak potražuje Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

Za sva mjesta uvjet je poznavanje jednog stranog jezika i rada na računalu. Nakon utvrđivanja liste kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog poziva provest će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua.

Odluku o izboru kandidata donosi čelnik upravnog tijela. Izabrani kandidati ne ostvaruju status službenika, ne zasnivaju radni odnos i ne primaju naknadu za rad, osim naknade koju osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Postupak prijma osoba na stručno osposobljavanje provest će se u okviru programa HZZ-a „Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist