Aktualno

Grad Dubrovnik traži devet vježbenika

Na službenim internetskim stranicama Grada Dubrovnika danas je objavljen poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Gradu Dubrovniku za 2013. godinu.

Gradonačelnik Vlahušić odlučio je tako na stručno osposobljavanje na godinu dana primiti devet polaznika, od čega njih pet sa završenim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijem ili integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijem ili specijalističkim diplomskim stručnim studijem.

Također, primit će i tri osobe sa završenim preddiplomskim sveučilišnim studijem ili stručnim studijem u trajanju od najmanje tri godine te jednu osoba sa stečenom srednjom stručnom spremom.

U Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika traži se viši stručni suradnik pravne struke, kao i stručni suradnik za medije ili odnose s javnošću. Također, traži se i referent u pisarnici sa završenom srednjom stručnom spremom ekonomske struke ili gimnazije. U Upravnom odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo traži se viši stručni suradnik pravne struke, a istog traže i u Upravnom odjelu za gospodarenje nekretninama.

U Upravnom odjelu za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje traži se viši stručni suradnik arhitektonske ili građevinske struke, kao i stručni suradnik iste struke, a također traže i stručnog suradnika ekonomske struke. Jednog višeg stručnog suradnika arhitektonske ili građevinske struke pak potražuje Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu.

Za sva mjesta uvjet je poznavanje jednog stranog jezika i rada na računalu. Nakon utvrđivanja liste kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog poziva provest će se postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua.

Odluku o izboru kandidata donosi čelnik upravnog tijela. Izabrani kandidati ne ostvaruju status službenika, ne zasnivaju radni odnos i ne primaju naknadu za rad, osim naknade koju osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Postupak prijma osoba na stručno osposobljavanje provest će se u okviru programa HZZ-a „Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“.

Pročitajte još

VIDEO/SVEČANO OZRAČJE Tijelovska procesija Gradom

Dulist

RUGLO NA LAPADSKOJ OBALI Pašalić otvorio marinu, a nije počistio za sobom

Andrea Falkoni Račić

PRONALAZNIK ĆE BITI NAGRAĐEN Izgubljena crna kožna torbica s dokumentima

Dulist