Natrag
25.3.2019 10:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Gospodo iz gradske Kukuriku koalicije, zar vas nije sram?’

24.7.2015 @ 19:36 Dulist Grad / Politika

Podijelite:

Ususret sjednici Gradskog vijeća HDZ i Kukuriku koalicija se ‘gaa’ konferencijama za novinare i priopćenjima. Nakon jutrošnje konferenciju u prostorijama HNS-a, priopćenje za medije poslao je HDZ.

Žalosna je činjenica da nekad najveći moralisti Mladen Gojun, Olga Muratti i Matija ČaleMratović i dalje to isto pokušavaju biti. Misle da jeftinim lažima mogu obmanuti javnost.
Izrekom „ Ovo će se Gradsko vijeće pamtiti po daleko najvećem broju dodatnih i nepripremljenih odluka “ očito su ili pali pod utjecaj „hodajuće laži“ ili je to postala špranca ponašanja koalicijskih partnera od kojih su pojedini tek prije par mjeseci bili najveći moralisti, a danas najveći sljedbenici aktualnog gradonačelnika.

Kako su navedena gospoda očito zaboravila koje sve odluke je donosilo gradsko vijeće za vrijeme dok su oni bili većina, a koje su nadležna ministarstva poništila mi ćemo ih podsjetiti:

1. Odluka o auto taxi prijevozu
2. Odluka o zaustavljanja autobusa na Pilama
3. Odluka o naplati parkinga iz 2009. godine
4. Odluka o ustroju
5. Odluka o imenovanju Upravnog vijeća Zaklade Blaga Dijela
6. Odluka o imenovanju ravnatelja Zaklade Blaga Dijela
7. Imenovanja ravnatelja ustanova te sudska presuda kojom je uslijedilo poništavanje imenovanja
8. Prvo stupanjska rješenja iz službeničkih odnosa kojim su poništena rješenja gradonačelnika, a po kojima grad Dubrovnik do danas nije postupio po presudi
9. LexVlahušić zakon o zidinama sa kojim je grad Dubrovnik izgubio 8 mil kuna godišnje

Možda su gospoda iz hodajuće koalicije zaboravili i na svoje afere od kojih su neke došle do pravomoćne osuđujuće presude po aktualnog gradonačelnika dok pojedine tek čekaju pravorijek pa ćemo ih podsjetiti i na njih:

1. Afera Šipan
2. Afera Revelin
3. Mikro Asfalt
4. Obnova Lazareta

I na kraju obavještavamo naše drage sugrađane da je pravomoćno osuđeni gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić po sili zakona morao dati otkaz dvojici pravomoćno osuđenih zaposlenika grada Dubrovnik.

Rekao bi naš poznati spiker Mladen Delić ” Ljudi moji, pa je li to moguće!”

Priopćenje potpisuje predsjednik dubrovačkog HDZ-a Mato Franković.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana