Natrag
26.4.2018 11:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Goran Bisić osvojio Grand Prix!

22.1.2013 @ 8:25 Dulist Kultura

Podijelite:

Fotograf Goran Bisić, koji živi i radi u Dubrovniku, nagrađen je sinoć nagradom "Grand Prix" na natjecanju Fotografija godine BiH 2012.

Autor je, za poseban uspjeh na natjecanju i fotografiju "Come back " u kategoriji Ljudi, osim nagrade u kategoriji dobio i posebno priznanje Grand Prix.

Izložba radova nagrađivanih autora s 50 fotografija koje su prošle selekciju natjecanja Fotografija godine BiH, koje već treću godinu organizira portal Fotografija.ba, selekcija je od ukupno 1750 radova 578 autora, donosi portal Oslobođenje.ba.

Članovi žirija Bevis Fusha, Branislav Brkić, Marc Prust, Mario Periša i Zijah Gafić su imali težak zadatak odabrati postavljenu selekciju. Osim toga podijeljene su nagrade u pet kategorija, a vrijednost nagradnog fonda iznosi 8.000 konvertibilnih maraka.

Nagradu u kategoriji PRESS osvojio je Midhat Poturović sa fotografijom „Rudari", dok je najbolji u kategoriji Priroda bio Denis Ruvić sa fotografijom „Dolazak proljeća".

Za fotografiju koja se najviše istakla u kategoriji Grad žiri je odabrao rad Marka Stamatovića pod nazivom "Lekina bara”. U kategoriji Kreativna nagradu je osvojio Filip Gržinčić sa fotografijom "Twisted”.

Čestitamo Goranu!
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana