Aktualno

Golferi na Bosanci proslavili rezultat referenduma

Tvrtka Razvoj Golf proslavila je u nedjelju navečer u konobi na Bosanci povoljan rezultat na referendumu, uz ekipu koja je mjesecima radila u kampanji projekta.

Pridružio im se i dio stanovnika Bosanke, kao i dubrovački poduzetnici,  građevinari i arhitekti, među kojima i Will Čirjak, Tomislav Vuličević, Vlaho Alamat i Jug Bašica.

Na proslavu su stigli i investitorica Maja Brinar Frenkel te prokurist tvrtke Razvoj Golf Ivan Kusalić, koji se pojavio oko 21.30 sati. Dočekan velikim pljeskom okupljenih, održao je kratki govor u kojem se zahvalio svom timu Razvoj Golfa, novinarima i ponajviše onom koji je imao strpljenja i sve vrijeme to plaćao, Aaronu Frenkelu.

Nakon referendumskog dana, koji je za golfere i članove udruge Bosanka koji su pratili glasovanje na biračkim mjestima počeo već od 6 sati, povoljan rezultat proslavljen je s tri ispečena janjca i 20 kila teletine.

Pročitajte još

SAVJET MINISTARSTVA ZBOG KORONAVIRUSA Ne putujte u pogođene talijanske regije

Dulist

Opća bolnica Dubrovnik stručnjacima poklonila edukaciju iz likovne terapije

Dulist

IVAN ĐIKIĆ Ne smije se toliko paničariti, koronavirus sličan je virusu gripe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija