Hrvatska

GENERAL GOTOVINA „Na temeljima Oluje izgradili smo modernu Hrvatsku“

General Ante Gotovina

Oluja je kraj rata. Tu su nastali temelji moderne Hrvatske, demokratske Hrvatske. Na tim temeljima smo izgradili kuću demokracije, u kojoj je svaki čovjek koji živi u Hrvatskoj, neovisno o narodnosti, boji kože ili vjeroispovijesti, jednak. Ima jednaka prava, ali i jednake obaveze prema svojoj državi – poručio je danas iz Knina general Ante Gotovina.

– Ponosan sam. Danas slavimo dvadeset godina mira, slobode i sigurnosti. Jučer smo to počeli obilježavanjem u glavnom gradu Zagrebu. Oružane snage su to obilježile dostajanstveno i veličanstveno. I diljem Hrvatske. A danas nastavljamo u Kninu – izjavio je general Gotovina.

Na pitanje novinarke HRT-a je li Hrvatska danas onakva kakvu su je branitelji zamišljali Gotovina je odgovorio:
– Na dobrom smo putu i idemo k cilju. Fali nam bolji život i gospodarski prosperitet. Ali to nas čeka. Trebamo raditi, trebamo se koncentrirati, trebamo vjerovati i biti čvrsti – istaknuo je Gotovina, koji smatra kako podjele u hrvatskom narodu ‘nikad nisu dobre’.

– Ako se svi zajedno usmjerimo k cilju sigurno da ćemo doći brže, lakše i jednostavnije – zaključio je general Gotovina.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist