Natrag
22.3.2019 00:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

GENERAL GOTOVINA „Na temeljima Oluje izgradili smo modernu Hrvatsku“

5.8.2015 @ 12:36 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Oluja je kraj rata. Tu su nastali temelji moderne Hrvatske, demokratske Hrvatske. Na tim temeljima smo izgradili kuću demokracije, u kojoj je svaki čovjek koji živi u Hrvatskoj, neovisno o narodnosti, boji kože ili vjeroispovijesti, jednak. Ima jednaka prava, ali i jednake obaveze prema svojoj državi – poručio je danas iz Knina general Ante Gotovina.

– Ponosan sam. Danas slavimo dvadeset godina mira, slobode i sigurnosti. Jučer smo to počeli obilježavanjem u glavnom gradu Zagrebu. Oružane snage su to obilježile dostajanstveno i veličanstveno. I diljem Hrvatske. A danas nastavljamo u Kninu – izjavio je general Gotovina.

Na pitanje novinarke HRT-a je li Hrvatska danas onakva kakvu su je branitelji zamišljali Gotovina je odgovorio:
– Na dobrom smo putu i idemo k cilju. Fali nam bolji život i gospodarski prosperitet. Ali to nas čeka. Trebamo raditi, trebamo se koncentrirati, trebamo vjerovati i biti čvrsti – istaknuo je Gotovina, koji smatra kako podjele u hrvatskom narodu ‘nikad nisu dobre’.

– Ako se svi zajedno usmjerimo k cilju sigurno da ćemo doći brže, lakše i jednostavnije – zaključio je general Gotovina.

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana