Grad

FRANKOVIĆ NAJAVIO U utorak potpisivanje ugovora za Lapadsku obalu i cestu Mali Zaton – Štikovica

Sa zadovoljstvom mogu istaknuti kako ćemo sljedeći tjedan, u utorak, potpisati ugovor o stopostotnom financiranju Lapadske obale, projektu vrijednom  70 milijuna kuna – potvrdio je to dubrovački gradonačelnik Mato Franković ovog četvrtka na konferenciji za medije.

-Kada uzmemo sve projekte koje je Grad Dubrovnik do sada financirao i financira iz Europskih fondova, približili smo se brojci od 300 milijuna kuna u tri godine. Mislim da se uistinu radi o dobrim rezultatima, a sve ide u smjeru da ćemo do kraja mandata ove Gradske uprave povući više od milijardu kuna iz Europskih fondova za infrastrukturne projekte Grada Dubrovnika – istaknuo je gradonačelnik.

Dodao je kako će idućeg utorka u posao biti uveden i Strabag i to na radovima rekonstrukcije ceste Mali Zaton – Štikovica.

-Riječ je o odluci Hrvatskih cesta kojom se na inzistiranje Grada i sukladno sporazumu kojeg smo potpisali nakon održane sjednice Vlade RH u Dubrovniku, kreće s rekonstrukcijom ceste Mali Zaton – Štikovica. Poznato je da se radi o jednoj od najlošijih cesta koja nema nikakve nogostupe, javnu rasvjetu, sve one uvjete koje treba imati državna cesta. Projekt je završen, raspisana je javna nabava, odabran izvođač radova Strabag i u utorak bi trebao biti uveden u posao te kreće rekonstrukcija te iznimno važne dionice – zaključio je gradonačelnik.

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ LIBERTASA Reaktiviran prijevoz osoba s invaliditetom

Dulist

VAŽAN DAN 28. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika

Dulist

POTPISAN UGOVOR Uređena Lapadska obala otvara se 2023. godine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija