Aktualno

Franković i Dobroslavić čestitali pravoslavni Božić

Franković i Dobroslavić čestitali pravoslavni Božić

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić uputili su božićnu čestitku parohu dubrovačkom protojereju stavroforu Vladanu Perišiću i svim sugrađanima pravoslavne vjeroispovijesti.

‘Poštovani gospodine Perišić,

Radosna poruka Isusova rođenja, koja daje nadu te nas potiče na zajedništvo, međusobno poštovanje i razumijevanje, neka nam bude nadahnuće za nastavak uspješne dosadašnje suradnje te promicanje društva utemeljenog na solidarnosti i prijateljstvu.

Vama i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, u svoje ime i ime Grada Dubrovnika, čestitam Božić. Želim Vam da ove blagdanske dane provedete radosno u krugu svojih najmilijih.

Mir Božji, Hristos se rodi!’, poručio je Franković.

Na njega se nadovezao Dobroslavić:

‘Poštovani gospodine Perišić,

Vama osobno i svim vjernicima koji blagdan Kristova rođenja slave prema julijanskom kalendaru u svoje ime i u ime Dubrovačko-neretvanske županije želim sretan i blagoslovljen Božić.

Neka Vas ovaj blagdan nade, ljubavi i radosti ojača u vjeri u bolju budućnost, a uz želje da blagdanske dane provedete u ozračju veselja, međusobnog razumijevanja i zajedništva, želim Vam sretnu i uspješnu novu, 2020. godinu!’.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist