Zanimljivosti

Francuzica Mylène danas navija za Vatrene!

Francuzica Mylène danas navija za Vatrene!

Francuzica Mylène Vrtikapa živi u našem lijepom gradu već godinu dana. Ova 27-godišnjakinja istaknula nam je kako je po ocu Hrvatica, no francuske nacionalnosti, a u Dubrovniku radi za francusku putničku agenciju specijaliziranu za ture u Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Mylène, koja je uistinu građanka svijeta – živjela je u Francuskoj, Japanu, Koreji, te Hrvatskoj – istaknula nam je kako joj se ostvario san jer su njene dvije države u finalu Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji!

– Što god da se dogodi, bit ću sretna – rekla nam je Mylène, a mi smo ju pitali za koga ima malo više simpatija.

Francuzica Mylène danas navija za Vatrene!

– Napola sam Hrvatica, napola Francuskinja. Moja mama je Francuskinja, a otac mi je iz Dubrovnika. Odrasla sam u Francuskoj, ali svake sam ljetne praznike bila u Dubrovniku. No, iskreno, danas ću podupirati Hrvatsku! Osjećam dužnost podupirati zemlju u kojoj trenutno živim, a i reprezentacija Hrvatske je itekako zaslužila potporu – istaknula je Mylène. Dodala je još i ovo za DuList:

– Pokazali su svijetu kako čak i malena zemlja može, s odlučnošću i hrabrošću, pobijediti velike nacije s budžetima koji se broje u milijunima. Stoga, ovu nedjelju, moj brat u Francuskoj podupire francusku reprezentaciju, moja mlađa sestra obje reprezentacija, a ja ću svim srcem navijati za Hrvatsku :). Smiješna i zanimljiva situacija, zar ne? – istaknula nam je simaptična Francuzica u Dubrovniku, poželjevši danas sreću obje reprezentacije.

mnj

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist